U zdjeli pomiješajte kvasac, 200 ml toplog mlijeka, šećer i 1 žlicu brašna. Ostavite da se diže oko 10 minuta.
Brašno prosijte u veću zdjelu, dodajte sol, ulje i dignuti kvasac pa s ostatkom toplog mlijeka zamijesite mekano tijesto. Tijesto mijesite oko 10-15 minuta. Pokrijte tijesto krpom i ostavite da se diže 90 minuta.
Dignuto tijesto premijesite i podijelite na 25 loptica, pokrijte krpom i ostavite 30 minuta da se dižu.
Svaku lopticu razvaljajte da bude dugačka oko 20 centimetara. Razvaljano tijesto počnite motati od dolje prema gore i usput ga razvucite u dužinu tako da klipiči budu dugi 23-25 centimetara. Složite ih na lim obložen papirom za pečenje i stavite da se opet dižu 20-30 minuta.
Zagrijte pećnicu na 220 stupnjeva. Razmutite jaje i premažite klipiče. Po želji ih posipajte kuminom.
Stavite ih u zagrijanu pećnicu 10 do 12 minuta. Poslužite tople ili ohlađene.