U većoj zdjeli pomiješajte suhe sastojke, ulijte vodu i maslinovo ulje te umijesite mekano i glatko tijesto. Ostavite na toplome da se udvostruči, oko 60-90 minuta.
Dok se tijesto diže, luk narežite na trakice i prodinstajte na malo maslinovog ulja sve dok ne omekša. Pelate iscijedite i usitnite te dodajte dinstanom luku. Začinite s malo soli, papra, origana i svježeg peršina, te sve zajedno pirjajte 10 minuta. Maknite s vatre i ohladite.
U ohlađenu smjesu dodajte inćune i promiješajte.
Kada se je tijesto diglo, podijelite ga na dva dijela, jedan malo veći od drugog. Taj veći dio će ići dolje, a manji gore. Okruglu posudu za pečenje dobro nauljite maslinovim uljem. Veći dio tijesta razvaljajte i stavite u posudu za pečenje ostavljajući pritom rub da lagano visi kako biste na kraju uspjeli spojiti tijesto.
Rasporedite ohlađeni nadjev po tijestu. Sada razvaljajte drugo tijesto i stavite na nadjev. Krajeve donjeg tijesta preklopite prema gornjem i utisnite prema unutra tako da se oba tijesta spoje.
Pogaču premažite maslinovim uljem i pecite je na 180 stupnjeva oko 40 minuta ili dok ne poprimi lijepu zlatnu boju. Pečenu pogaču pokrijte krpom i ostavite da odstoji 10-15 minuta prije posluživanja.