Pomiješajte vodu, kvasac i med, ostavite da stoji 5 - 10 minuta.
Brašno i sol pomiješajte u većoj zdjeli pa ulijte smjesu vode i kvasca te žlicu maslinovog ulja.
Sve pomiješajte do homogene smjese, pokrijte krpom ili plastičnom folijom i ostavite na toplom da stoji 30 minuta.
Premijesite tijesto, ostavite pokriveno 30 minuta.
Još jednom premijesite, treba stajati još 30 minuta, ali može se odmah prebaciti u tepsiju ili ostaviti da stoji u zdjeli, pokriveno.
Lim nauljite s malo maslinovog ulja pa stavite tijesto.
Nakon što je tijesto odstajalo, nauljite ga i prstima oblikujte.
Posipajte sušenim ili svježim ružmarinom.
Veće dodatke poput maslina i sušenih rajčica utisnite u tijesto, na kraju posipajte listićima soli.
Pećnicu zagrijte na 210 stupnjeva pa pecite do zlatno smeđe boje korice, ovisno o pećnici, 20-30 minuta.