Jaja,šećer i sol pjenjačom dobro izmiksajte. Dodajte mileram i otopljenu, malo prohlađenu čokoladu pa još miksajte. Dodajte i sve ostale sastojke i još miksajte dok se sve sjedini.
Ispecite 8 manjih palačinki i ostavite ih na toplom mjestu, najbolje poklopljene tanjurom.
Sok iz kompota (okvirno 30ml) dopunite vodom ili sokom od višnja da dobijete 1/2 l tekućine. Oduzmite jednu manju količinu, a ostalo stavite da zakuha. Manji dio soka, puding, šećer i cimet pjenjačom izradite da nema grudica i skuhajte u preostalom soku. Umiješajte višnje iz kompota i ostavite da se malo ohladi.
Rasporedite nadjev, obilno stavljajte na polovicu palačinke i preklopite.
Otopite čokoladu, prelijte po palačinkama, ukrasite šlagom iz šprice ili tučenim slatkim vrhnjem i nekoliko višanja.