Pomiješajte sastojke za kore i podijelite ih na tri dijela. Kore pecite u plehu veličine 24x34 cm, a peku se 15 minuta na 200 stupnjeva.
Pomiješajte žumanjke, šećer, gustin i 300 ml mlijeka. Ostatak mlijeka stavite da prokuha pa mu dodajte smjesu od žumanjaka i sve zajedno prokuhajte.
Dok je smjesa još vruća, dodajte bijelu čokoladu, a zatim pustite da se ohladi. Na kraju u hladnu smjesu dodajte izmiksan maslac, promiješajte, a zatim dodajte i umućeni šlag.
Stavite kuhati maline, šećer i 150 ml vode i kuhajte desetak minuta. Zatim pomiješajte puding, gustin i 100 ml vode i tu smjesu dodajte u maline.
Vrećicu želatine namočite s 5 žlica hladne vode, ostavite da odstoji 5 minuta, ugrijte pa dodajte u vruću kremu od malina. Kremu ostavite da se ohladi.
Sve sastojke za kremu pomiješajte, a zatim složite tortu.
Prvo ide kora, zatim krema od bijele čokolade, krema od malina pa krema od sira, zatim još jednom istim redoslijedom, a na kraju stavite koru i preko nje kremu od čokolade.
Tortu premažite šlagom i dekorirajte po želji.