Maslac narežite na kockice i vilicom ga pomiješajte s jajetom, kiselim vrhnjem, šećerom i vanilin šećerom. Dodajte brašno pomiješano s praškom za pecivo i zamijesite tijesto.
Tijesto zamotajte u prozirnu foliju i stavite u hladnjak na 30 minuta. Zatim ga razvaljajte na veličinu kalupa u kojem ćete ga peći.
Tijesto izbockajte vilicom i pecite 20 minuta na 180 stupnjeva.
Višnje zajedno sa sokom usitnite pomoću štapnog miksera i stavite kuhati. Po želji im dodajte šećera.
Puding razmutite u 100 ml vode pa ga ukuhajte u višnje. Kuhajte na laganoj vatri uz neprestano miješanje, jednu do dvije minute.
Još vrući žele prelijte preko pečenog tijesta pa na žele posložite petit kekse.
U malo mlijeka razmutite puding, a ostatak mlijeka sa šećerom i bijelom čokoladom stavite kuhati. Kada zavre, ukuhajte razmućeni puding uz neprestano miješanje.
Miješajte dok se ne zgusne pa maknite s vatre. Pokrijte prozirnom folijom pa u mlak puding dodajte maslac i izmiksajte u glatku kremu.
Kremu rasporedite na poslagane kekse, a kolač prvo ohladite na sobnoj temperaturi pa u hladnjaku.
Kolač ukrasite naribanom bijelom čokoladom i po želji višnjama, narežite na kocke i poslužite.