U jednoj posudi otopite maslac i pomiješajte ga s namazom od pistacija, a u drugoj jaja umutite sa šećerima pa dodajte smjesu maslaca i pistacija.
Dodajte brašno s praškom za pecivo, bademovo brašno i zelenu boju, dobro pomiješajte, ulijte u pleh za pečenje i pecite na 165-170 stupnjeva oko 12 minuta.
Maline skuhajte pa ih protisnite kroz sito da se odvoje od koštica. Pire od malina pomiješajte sa šećerom, prokuhajte pa dodajte škrob i na kraju namočenu želatinu. Ohladite.
Sve sastojke za kremu mikserom sjedinite u finu kremu i ostavite sa strane.
Na biskvit namažite kremu od malina, a zatim kremu od mascarponea i izrežite na tanke šnite, debljine 6-7 centimetara. Te šnite zarolajte - prvu rolu stavite okomito na tanjur, a svaku sljedeću rolajte oko nje.
Gotovu tortu stegnite kalupom i ostavite da se ohladi te ukrasite po želji.