Stavite kuhati vodu za tjesteninu, a kada zakipi, dodajte tjesteninu i pustite da se kuha dok pripremate umak.
U tavi prvo zagrijte maslinovo ulje pa dodajte luk nasjeckan na kockice i sve začine (curry u prahu, crvenu papriku, kumin, sol i papar).
Kada ste prodinstali luk, dodajte češnjak nasjeckan na sitno i mljeveno meso. Pecite nekoliko minuta, a kada je meso pečeno, umiješajte koncentrat od rajčice.
U maloj zdjelici pomiješajte grčki jogurt, protisnuti češnjak, sok od limuna i sol. Dobro promiješajte i ostavite sa strane.
U malom lončiću otopite maslac, dodajte mu crvenu papriku i sol i dobro promiješajte.
Kuhanu tjesteninu servirajte na tanjur, a tjestenini zatim dodajte umak od jogurta. Na umak od jogurta stavite pečeno meso, a zatim ga obilno zalijte umakom od paprike i maslaca.
Rajčicu i svježi peršin nasjeckajte i time posipajte jelo, dodajte još malo umaka od paprike i maslaca te poslužite.