Ugrijte pećnicu na 200 stupnjeva, a zatim napravite bijeli biskvit. Umutite bjelanjke i šećer u čvrst snijeg pa dodajte ulje i još jednom umutite.
U bjelanjke dodajte brašno i prašak za pecivo i ručno umiješajte pa ostavite sa strane.
Žumanjke umutite sa šećerom pa dodajte ulje i mlijeko te još malo umutite. Dodajte brašno, kakao i prašak za pecivo i ručno umiješajte.
Pleh nauljite i pobrašnite pa u njega žlicom stavite bijelu smjesu, na način da između ostavite malo razmaka. Preko bijele smjese, u slobodan prostor, ulijte smeđu smjesu.
Biskvit pecite na 200 stupnjeva, a zatim smanjite na 180 stupnjeva.
U hladno mlijeko umiješajte šećer i tim preljevom prelijte još vrući biskvit.
Zakuhajte mlijeko i šećer (ostavite malo mlijeka sa strane i to pomiješajte s 4 vrećice pudinga. U mlijeko ulijte smjesu od pudinga, promiješajte pa maknite s vatre i umiješajte maslac narezan na kockice.
Kremu sada dobro umutite mikserom da se maslac sjedini s kremom i još vruću kremu prelijte preko biskvita.
Preko kreme možete dodati šlag ili otopljenu čokoladu, a naša čitateljica je gore naribala čokoladu. Kolač ohladite i poslužite.