Sve zajedno promiješajte u lončiću, stavite na srednje jaku vatru i miješajte dok ne postane kao gusta krema (oko 2–3 min). Maknite s vatre, pustite da se ohladi na sobnu temperaturu (možete i staviti u hladnjak da ubrzate proces).
U manjoj posudi zagrijte 120 ml mlijeka na oko 35°C – da bude toplo, ali ne vruće na dodir. U mlijeko umiješajte 9 g suhog kvasca. Pustite da odstoji 5–10 minuta dok se ne zapjeni. To znači da je kvasac aktiviran.
Pomiješajte brašno, sol, šećer, jaja i mliječnu smjesu s kvascem te postupno tangzhong. Mijesite 5–10 minuta (ručno ili mikserom s kukom) dok tijesto ne postane glatko.
Postupno umiješajte omekšali maslac i mijesite još 5–10 minuta dok se sve ne poveže u glatko, elastično tijesto. Ne bi smjelo biti jako ljepljivo.
Pokrijte tijesto i ostavite ga da se diže 90 minuta, ili dok se ne udvostruči.
Tijesto podijelite na 5 jednakih dijelova (oko 140 grama svaki). Oblikujte kuglice i lagano spljoštite rukom da dobiju oblik burger peciva. Peciva položite na lim obložen papirom za pečenje, pokrijte i pustite da odstoje 90 minuta. Trebaju se lijepo napuhnuti.
Premažite razmućenim jajetom s malo mlijeka i pospite sezamom po želji.
Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 190°C 15–18 minuta, dok ne postanu zlatnosmeđi.