Tjestenina sa špinatom i gljivama

Vrijeme pripremePriprema
10min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
15min
Ukupno vrijemeUkupno
25min
KompliciranostTežina
Cijena
Tjestenina sa špinatom i gljivama
Još jedan brzi i jednostavan recept namijenjen kuharima početnicima.

Sastojci

Broj porcija
4
250 gtjestenine
300 gšampinjona
1 kockazamrznutog špinata
4 češnja češnjaka
1rižino vrhnje za kuhanje (ili obično)
Sol i papar
Korijandar

Priprema

Skuhati tjesteninu.
Odlediti špinat.
Narezati gljive.
Na laganoj vatri dinstati češnjak. Dodati gljive. Kad gljive povenu dodati špinat. Poklopiti da se špinat do kraja odmrzne. Dodati vrhnje za kuhanje. Začiniti solju i s friško mljevenim paprom i korijandarom.
Pomiješati sa skuhanom tjesteninom.
Marijana
Marijana

Ključne riječi