Odvojite sa strane 4 lista kora za pite i savijače, a preostali dio kora nakidajte na komadiće.
U drugu posudu pomiješajte jaja, svježi kravlji sir, kiselo vrhnje, 350 ml mineralne vode, 3 ipo žličice soli i sve dobro promiješajte.
U tu smjesu malo po malo dodajte nakidane kore i miješajte.
Tepsiju dimenzija 35 cm x 40 cm premažite suncokretovim uljem. 2 kore poslažite na tepsiju ali tako da rubovi malo vire sa svih strana.
U jednu posudu pomiješajte 100 ml mineralne vode, 3 žlice suncokretovog ulja i malo soli te premažite kore koje ste stavili u tepsiju.
Na kore izlijte smjesu koju ste pripremili za burek i poravnajte.
Na vrh stavite preostale 2 kore za pite i isto ostavite malo da vire sa svih strana. Sada prstima spojite rubove gornje i donje kore te ih lagano utisnite uz rubove.
Sada premažite i gornje kore kao što ste premazali i donje. Na kraju izlijte preostalu tekućinu na burek.
Pecite ga u prethodno zagrijanoj pećnici na 200 °C oko 50 minuta (ovisno o pećnici). Kad porumeni gotov je.