U tavi zagrijte maslinovo ulje i ispržite meso. Meso izvadite pa dodajte luk. Ispržite luk pa ubacite mrkvu i papriku te dinstajte oko 3 minute. Dodajte tikvice i dinstajte oko 5 minuta. Na kraju dodajte koncentrat rajčice, češnjak i kocku temeljca. Vratite meso u tavu. Poklopite, smanjite vatru i dinstajte sve skupa 10 minuta dok povrće ne omekša. Dodajte grašak i dinstajte još 2 minute. Začinite po ukusu i sklonite s vatre.
Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva. Pripremite jedan veliki lim za pečenje i obložite ga papirom za pečenje. U zdjelicu promjera 15 cm i dubine 5 cm stavite 2 lista za pite tako da se u sredini preklapaju. Napunite ih do pola s nadjevom. Dodajte malo feta sira pa još nadjeva skoro do vrha. Svaki list zatvorite i premažite maslinovim uljem.
Kada ste zatvorili listove, zdjelu preokrenite i stavite kebabe na pleh. Ukupno bi trebalo ispasti 4 veća kebaba.
U loncu srednje veličine rastopite maslac. Dodajte brašno, kratko popržite i dodajte mlijeko uz stalno miješanje kako ne bi ostale grudice. Začinite muškatnim oraščićem, soli i paprom.
Kebabe obilno premažite bešamel umakom te pospite sirom.
Pecite ih u zagrijanoj pećnici 25-30 minuta dok ne poprime lijepu boju i postanu hrskavi.