Zagrijte pećnicu na 135 stupnjeva.
Zagrijte 1 žlicu maslinovog ulja u maloj tavi na umjerenoj vatri. Dodajte luk, češnjak i peršin te dinstajte dok ne omekša. Dodajte krušne mrvice i preostalo maslinovo ulje. Miješajte dok se sastojci ne povežu u smjesu. Maknite s vatre i dodajte parmezan. Stavite na stranu.
Na kraći rub fileta stavite 1-2 žlice mješavine mrvica, zarolajte i presavijte rubove poput omotnice. Rolicu stavite u tavu sigurnu za pećnicu tako da presavijeni dio bude okrenut prema dolje. Ponovite s preostalim filetima mesa.
Tavu s rolicama stavite na srednje jaku vatru i zapecite ih dok ne poprime smeđu boju.
U posebnoj zdjeli pomiješajte umak od rajčice s origanom, a zatim njime prelijte goveđe rolice.
Stavite u pećnicu, bez poklopca, na 45 minuta.
Izvadite iz pećnice i ostavite da se odmori 5 minuta prije posluživanja. Poslužite uz tjesteninu ili prilog po želji!