Zagrijte maslinovo ulje u velikoj tavi na umjerenoj vatri. Dodajte luk i dinstajte, redovito miješajući, dok ne omekša, oko 5 minuta. Dodajte češnjak i kopar te dinstajte s lukom, često miješajući, dok se ne karamelizira i omekša, oko 5 minuta.
Ostavite sa strane i pustite da se ohladi. Špinat dobro ocijedite kako biste uklonili svu vodu i prebacite u veliku posudu. Dodajte peršin, mladi luk, koricu limuna, papar i feta sir te promiješajte.
Zagrijte pećnicu na 190 stupnjeva. Lim za pečenje obložite papirom za pečenje.
Na čistu kuhinjsku površinu razmotajte gotove kore za pitu. Izrežite ih uzdužno na trake širine 6-7 cm rezačem za pizzu. Kore prekrijte lagano navlaženom krpom kako se ne bi osušile. Položite 1 sloj gotove kore i premažite ga s malom količinom maslaca kistom za premazivanje.
Na prvu premazanu koru položite drugu koru i premažite je s malo maslaca. Na početak kore stavite 1 žlicu smjese i preklopite kako bi dobili oblik trokut. Postupak ponovite sa svim korama dok ne potrošite svu smjesu.
Trokutiće stavite na pripremljeni lim za pečenje. Pecite 20-25 minuta dok ne porumene i postanu hrskavi.
Izvadite iz pećnice i ostavite da se ohladi 10 minuta prije posluživanja.
(po porciji)