Zagrijte pećnicu na 190 stupnjeva te lim za pečenje obložite papirom.
U većoj posudi sjedinite brašno, prašak za pecivo i sol te dobro izmiješajte. Ubacite jogurt i dobro miješajte dok se sastojci ne povežu. Suhim rukama mijesite tijesto, a ako se lijepi dodajte još malo brašna pa napravite lopticu.
Tijesto razdijelite na osam jednakih dijelova te od svakog od njih napravite dugačke valjčiće kao kad biste radili šufnudle ili valjuške. Neka vam valjčići budu otprilike 23 cm dužine.
Valjčiće zavežite u čvoriće, a viškove koji vire podvijte u sredinu čvora, svaki sa suprotne strane – jedan prema gore, jedan prema dolje. Poslažite čvoriće na lim za pečenje te ih pošpricajte maslinovim uljem.
Lim za pečenje ćete postaviti na sredinu i peći čvoriće otprilike 18 minuta dok ne dobiju lijepu zlatnu boju. Kada su pečeni, ostavite ih 5 minuta da se ohlade.
U međuvremenu u neprianjajućoj tavi srednje veličine otopite maslac pa dodajte češnjak i pirjajte otprilike 2 minute. Češnjak bi trebao biti zlaćane boje.
Ubacite čvoriće u tavu s maslacem i češnjakom ili ih jednostavno premažite kistom. Ako su čvorići kojim slučajem presuhi, još ih malo pošpricajte maslinovim uljem. Za kraj ih pospite parmezanom i svježim sjeckanim peršinom i poslužite.
(po porciji)