Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva. Lim za pečenje obložite papirom za pečenje. Brašno pomiješajte s kakaom i praškom za pecivo.
Razdvojite bjelanjke i žumanjke. Bjelanjke miksajte u čvrst šlag s jednom žlicom šećera.
U drugoj posudi miksajte žumanjke s ostatkom šećera dok krema ne postane svijetla i pjenasta. Dodajte ekstrakt vanilije te sjedinite. Prosijte suhe sastojke i nježno promiješajte. Na kraju špatulom umiješajte snijeg od bjelanjaka.
Pripremljenu smjesu ravnomjerno izlijte na pripremljeni lim i zagladite površinu špatulom. Stavite u zagrijanu pećnicu i pecite 10-12 minuta. Izvadite iz pećnice i ostavite da se ohladi. Ohlađeni biskvit prerežite na pola.
Miksajte slatko vrhnje sa šlagfixom dok ne postane čvrsto. Dodajte med i sok limuna te kratko izmiksajte.
Jedan biskvit premažite kremom i poklopite drugim biskvitom. Stavite u hladnjak na 60 minuta da se ohladi, izrežite i poslužite.