Bademe usitnite u blenderu.
Dodajte 3 žice šećera i 2 žlice brašna, dobro promiješajte.
Bjelanjke izmiksajte u čvrsti snijeg, postepeno dodavajte šećer, cijelo vrijeme miksajući dok ne dobijete sjajnu smjesu.
Maslac pjenasto umutite. Dodajte žumanjke, sve zajedno izrdaite mikserom.
Smjesu žumanjaka postepeno dodavajte u šaum, lagano miješajući dok se sastojci ne sjedine.
Dobivenu smjesu za biskvit stavite peći na 180 stupnjeva 20-45 minuta. Probajte čačkalicom da li je biskvit pečen.
Želatinu pripremite prema uputama na vrećici.
Čokoladu otopite na pari, mlijeko zakuhajte i maknite s vatre.
U mlijeko dodajte pripremljenu želatinu, dobro promiješajte. Dodajte i otopljenu čokoladu. Miješajte dok se svi sastojci ne sjedine.
Slatko vrhnje lagano istucite, pazeći da ne bude prečvrsto i lagano umiješajte u prohlađenu čokoladu.
Tekuću smjesu za mousse izlijte preko pečenog biskvita i ostavite preko noći u hladnjaku kako si se stisnula.
Voće i šećer pomiješajte pa zakuhajte.
Gustin umutite s vodom, dodajte u voće i kuhajte dok se ne zgusne.
Dobivenu smjesu za voćni žele prelijete preko biskvita.
Jaja pjenasto umutite mikserom.
Šećer rastopite sa 2-3 žlice vode, prokuhajte, uklonite s vatre, dodajte želatinu pripremljenu prema uputama na vrećici.
Kratko promiješajte i dodajte u jaja neprestano miješajući.
Slatko vrhnje i šlagfix kratko izmiksajte pazeći da smjesa ostane tekuća, dodajte u kremu od jaja lagano miješajući špatulom.
Bijelu kremu prelijte preko voćnog želea i stavite tortu da se hladi preko noći.
Slatko vrhnje zakuhajte pazeći da ne zavrije, dodajte nasjeckanu bijelu čokoladu, dobro promiješajte da se čokolada otopi.
Ganache prohladite pa prelijte preko torte.
Gotovu tortu stavite u hladnjak da se dobro ohladi.