Za čokoladno prhko tijesto vam treba : brašno, jaje, šećer u prahu, vanilin šećer, prašak za pecivo, kakao u prahu i omekšani maslac narezan na listiće.
Od ovih sastojaka umijesite tijesto i stavite u hladnjak na pola sata. Potom tijesto razvaljajte pa stavite u kalup za torte promjera oko 24 cm kojeg ste lagano nauljili i pobrašnili.
Za čokoladnu kremu skuhajte puding sa šećerom u litri mlijeka, a kad je puding gotov odmah u vrući dodajte mileram pa sve dobro promiješati, najbolje pjenjačom kako vam ne bi ostale grudice.
Ulijte kremu u kalup preko tijesta i stavite peći na 170 stupnjeva 45 minuta. Ohladite tortu na sobnoj temperaturi.
Za čokoladnu glazuru na pari otopite mliječnu i čokoladu za kuhanje zajedno sa slatkim vrhnjem.
Prelijte glazuru po ohlađenoj torti i stavite u hladnjak još 2 do 3 sata, a najbolje preko noći.