Bjelanjke odvojite od žumanjaka.
Bademe izmeljite u brašno koristeći blender ili mašinicu za orahe.
Bademe dodajte u posudu sa žumanjcima i povežite sa ostatkom sastojaka potrebnih za biskvit.
Bjelanjke umutite u čvrsti snijeg.
Polako dodavajte bjelanjke u smjesu od žumanjaka, lagano i polako kuhačom dodajte kako se ne bi izbio sav zrak iz bjelanjaka.
Smjesu ravnomjerno rasporedite na lim koji ste obložili papirom za pečenje i papir obavezno premazati s malo ulja.
Staviti peći u pećnicu koju ste prethodno zagrijali na 170°C i pecite 15-20 min dok kora ne dobije blagu, zlatnu boju.
Nakon što je kora pečena, pažljivo odvojite papir za pečenje i koru prebacite na čistu kuhinjsku krpu.
Zarolajte koru s krpom i ostavite da se ohladi.
U posudu stavite vrhnje za šlag, krem sir, sok i koricu limuna i zamjenu za šećer.
Miksajte dok ne postane čvrsta krema, na kraju dodajte chia sjemenke i kratko ohladite.
Ohlađenu koru odrolajte i premažite kremom, ostavite 2 žlice kreme sa strane kako bi mogli rubove premazati.
Mandarine ogulite i poredajte na jedan kraj kore, slažite ih uspravno kako bi dobili lijep presjek.
Ostatkom kreme premažite rubove rolade.
Po želji, roladu prelijte glazurom od tamne čokolade i pospite sjeckanim bademima.
Ohladite nekoliko sati ili najbolje preko noći.