Bjelanjke odvojite od žumanjaka. Bademe izmeljite u brašno koristeći blender ili mašinicu za orahe.
Bademe dodajte u posudu sa žumanjcima i povežite s ostatkom sastojaka potrebnih za biskvit.
Bjelanjke umutite u čvrsti snijeg.
Polako dodajte bjelanjke u smjesu od žumanjaka, lagano i polako kuhačom miješajte kako se ne bi izbio sav zrak iz bjelanjaka.
Smjesu ravnomjerno rasporedite na lim koji ste obložili papirom za pečenje i papir obavezno premažite s malo ulja.
Staviti peći u pećnicu koju ste prethodno zagrijali na 170°C i pecite 15-20 minuta dok kora ne dobije blagu, zlatnu boju.
Nakon što je kora pečena, pažljivo odvojite papir za pečenje i koru prebacite na čistu kuhinjsku krpu.
Zarolajte koru s krpom i ostavite da se ohladi.
U posudu staviteslatko vrhnje, krem sir, sok i koricu limuna i zamjenu za šećer.
Miksajte dok ne postane čvrsta krema, na kraju dodajte višnje i kratko ohladite.
Ohlađenu koru odrolajte i premažite kremom, ostavite malo kreme sa strane kako bi mogli premazati rubove.
Po želji, roladu prelijte ganachom od tamne čokolade i ukrasite. Ohladite nekoliko sati ili najbolje preko noći.