Oštro brašno, glatko brašno, mljeveni Dr. Oetker Sweet Zero zaslađivač i sol promiješajte u dubljoj zdjeli.
Dodajte hladni maslac narezan na kockice pa ga prstima utisnite da nastane mrvičasta smjesa.
Dodajte jaje i mijesite dok ne nastane glatko tijesto. Omotajte ga prozirnom folijom i hladite u hladnjaku 30 minuta.
Ohlađeno tijesto tanko razvaljajte, obložiti maslacem premazan kalup za pitu promjera 24 cm te vratite u hladnjak na 15 minuta.
Za to vrijeme upalite pećnicu da se grije na 180 stupnjeva.
Pokrijte tijesto masnim papirom, popunite grahom ili rižom da zadrži oblik (da se ne napuhne tijekom pečenja) te pecite u pećnici zagrijanoj na 180 stupnjeva 15 minuta.
Maknite papir i grah ili rižu s tijesta pa nastavite peći još 10 minuta.
Dok se tijesto peče, napravite kremu. Radi se jako jednostavno - električnim mikserom izmiješajte Dr. Oetker Finesse naribanu koricu limuna, soka ocijeđenog limuna, jaja, Dr. Oetker Sweet Zero zaslađivač i slatko vrhnje u glatku kremu.
Tijesto prelijte kremom i pecite u pećnici koju ste smanjili na 160 stupnjeva oko 30 minuta.
Tart prvo ohladite na sobnoj temperaturi, a onda u hladnjaku nekoliko sati.
Poslužite s malo tučenog slatkog vrhnja ili samo posipano šećerom u prahu.