Pobrašnite radnu površinu pa tanko razvaljajte jedan komad lisnatog tijesta u pravokutnik dimenzija 36 x 30 cm.
Izrežite na trakice široke 3 cm pa spiralno motajte oko svakog limenog kalupa za šaumrole kojeg ste lagano nauljili s tim da se rubovi preklapaju (uvijek preklapajte preko pola prethodno namotanog dijela tijesta).
Od jednog komada lisnatog tijesta dobit ćete 12 tuljaka.
Tuljke složite na lim za pečenje, malo ih razmaknite i pecite 20 do 25 minuta na 200 stupnjeva ili dok malo ne porumene.
Dok se tuljci peku isti postupak ponovite i s drugim komadom lisnatog tijesta.
Stavite mlijeko na vatru da zakuha, par žlica odvojite sa strane. Odvojite i bjelanjke od žumanjaka pa umutite u čvrst snijeg.
Žumanjke stavite u posudu u kojoj ćete kuhati kremu. Pjenasto ih umutite sa šećerom i vanilin šećerom, dodajte ribanu koricu limuna i gustin te razrijedite s mlijekom koje ste ranije odvojili.
U žumanjke polako ulijevajte vruće mlijeko, te dobro promiješajte da se ne stvore grudice. Uključite mikser i kuhajte na laganoj vatri dok se krema ne zgusne stalno miksajući.
Kad se krema zgusnula umiješajte maslac, a kad se maslac rastopi maknite s vatre i lagano umiješajte snijeg od bjelanjaka. Miješajte ili miksajte najmanjom brzinom dok se sve ne poveže.
Hladnom kremom punite tuljke. Posipajte šećerom u prahu.
Ako vam se ne da kuhati kremu kao za kremšnite, onda je rješenje ova brza od slatkog vrhnja. Slatko vrhnje istucite u čvrst šlag, dodajte šećer i rum pa još kratko izmiksajte i punite rolice od lisnatog tijesta. Držite u hladnjaku.