Čokoladu i maslac otopite na pari pa dodajte u jaja i šećer koji ste prethodno umutili.
Pomiješajte kakao, brašno, prašak za pecivo i dodajte sol i mljevene orahe.
Ponovno izmiješajte pa dodajte u prvu smjesu te dobro izmiksajte.
Kalup za pečenje namastite i pobrašnite ili ga obložite papirom za pečenje te na njega izlijte smjesu.
Količina je dovoljna za kalup dimenzija 26 x 26 cm. Pecite na 160 stupnjeva 15 do 20 minuta.
Mlijeko, rum i šećer miješajte na vatri dok ne prokuha pa prelijte preko još toplog biskvita koji ste prethodno izbockali vilicom.
Slatko vrhnje pustite da zakuha pa ga prelijte preko sitno nasjeckane čokolade.
Miješajte još 1 do 2 minute dok se čokolada i slatko vrhnje ne sjedine. Još toplu glazuru prelijte preko kolača.
Nakon što se kolač ohladio, po želji na vrh dodajte sjeckane orahe.