Kalup za tortu promjera 24 cm obložite papirom za pečenje. Pećnicu zagrijte na 175 stupnjeva.
Prosijte brašno s gustinom. U posebnu posudu stavite jaja i šećer pa mutite mikserom 20 minuta na najvećoj brzini.
Jajima postepeno dodajte brašno (kroz sito), a umješate ga svaki put polako špatulom. Uvijek isti pokreti od dolje prema gore da ubacite zrak.
Smjesu ulijte u kalup i pecite 25 do 30 minuta bez otvaranja pećnice. Ohladite u kalupu i potom prerežite na 4 sloja.
U mlijeko stavite komade limunove kore (bez bijelog dijela) i sve zakuhajte pa izvadite koru.
U drugi lonac stavite žumanjke, šećer, sol - umutite pjenjačom. Polako dodajte prosijano brašno i trećinu mlijeka. Promiješajte pa u sve to dodajte u mlijeko.
Kuhajte 3 do 4 minute neprestalno miješajući. Kremu prohladite, promiješajte pa pokrijte folijom da se na površini ne stvori korica.
U drugoj posudi pripremite šlag sa šećerom te ga izmiješajte s ohlađenom kremom.
Jedan srednji sloj torte usitnite na kockice cca. 7 do 8 mm i stavite sa strane. Jedan sloj torte stavite na poslužavnik, natopite s 1/3 sirupa, premažite 1/3 kreme, posložite tanko narezane jagode.
Ponovite i s drugim slojem. Ponoviti i s trećim, ali bez jagoda. Premažite tortu s kremom i sa strane pa sve posipajte kockicama biskvita i ukrasite jagodama.