Mikserom sjedinite šećer i jaja, dok ne dobijete glatku pjenastu smjesu.
Dodajte mlijeko, ulje i vanilin šećer, miksajte kako bi se sastojci sjedinili.
U posebnoj posudi žlicom sjedinite brašno i prašak za
pecivo. Postepeno je dodavajte u tekuću smjesu, uz konstantno miješanje žicom.
Smjesu ulijte u lim za pečenje, dimenzija 30x30 cm prethodno obložen papirom za pečenje i pecite u zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva 20-25 minuta.
Pečeni kolač ostavite da se ohladi na sobnoj temperaturi zatim izrežite na kocke ili pravokutnike veličine koja vama odgovara.
Na laganoj vatri sjedinite čokoladu, maslac, mlijeko i šećer. Miješajte dok se šećer ne otopi, zatim posudu maknite s vatre i dodajte rum. Dobro promiješajte.
Pečeni i narezani biskvit prvo pomoću dvije vilice umočite u čokoladni preljev zatim u kokosovo brašno. Ostavite ih na sobnoj temperaturi ili u hladnjaku da se čokolade stegne.