Istucite bjelanjke u snijeg.
Dodajte šećer, brašno i prašak za pecivo.
Zatim dodajte orahe i sve dobro sjedinite.
Obložite kalup (22x75) papirom za pečenje.
Stavite peći na 180 stupnjeva 20-25 minuta.
Ako se nakon pečenja papir za pečenje ne odvaja lako od biskvita, lagano ga navlažite vodom, a zatim ga odlijepite od biskvita.
Izradite žumanjke, dodajte šećer, puding i malo mlijeka, te sve dobro promiješajte.
Ostatak mlijeka stavite kuhati, a kad prokuha dodajte smjesu od žumanjaka. Kuhajte dok ne dobijete kompaktnu smjesu (minimalno 10 minuta).
Ohladite smjesu, a kada se ohladi, dodajte maslac.
Podijelite kremu na dva dijela, te u jedan dio dodajte otopljenu čokoladu.
Redoslijed slaganja:
biskvit, dvije trećine čokoladne kreme, keksi umočeni u mlijeko, žuta krema, ponovno keksi, preostala trećina čokoladne kreme, te na kraju pospite naribanom čokoladom.
Kolač ostavite u hladnjaku preko noći kako bi se dobro stisnuo i ohladio.
Uživajte u svojoj slatkoj kreaciji. Dobar tek!