Pomiješajte mljeveni keks, čokoladu u prahu i na laganoj vatri otopljeni maslac. Po potrebi dodajte malo čokoladnog mlijeka tako da se dobije smjesa koja se ne mrvi.
Smjesu utisnute u kalup promjera 26 cm i stavite u hladnjak dok pripremite nadjev.
Zagrijte Nutellu stavljajući je u posudu sa toplom vodom.
Mikserom kremasto umutite sir i šećer.
Slatkom vrhnju dodajte kremfix pa dobro umutite. (Ako koristite slatko vrhnje na biljnoj bazi, onda kremfix nije potreban).
U posudi pomiješajte zagrijanu Nutellu, smjesu krem sira i šećera i umućeno slatko vrhnje. Dobro promiješajte kako bi se sastojci sjedinili.
Na pari otopite čokoladu i slatko vrhnje.
Miješajući sjedinite sve sastojke i prohladite.
Na ohlađenu koru izlijte čokoladnu kremu i stavite u hladnjak da se dobro ohladi.
Kada je krema ohlađena prelijte je ganache-om. Tortu stavite u hladnjak na minimalno 3-4 sata, najbolje preko noći.