Žumanjke odvojite od bjelanjaka. Umutite bjelanjke u čvrsti snijeg.
Žumanjke pjenasto umutite sa šećerom.
U posebnoj zdjeli promiješajte brašno i prašak za pecivo pa ih lagano dodajte smjesi sa žumanjcima. Na kraju špatulom umiješajte bjelanjke.
Pećnicu zagrijte na 180 stupnjeva. Kalup srednje veličine premažite maslacem i obložite masnim papirom.
Smjesu za biskvit izlijte u kalup. Pecite oko 25 minuta, ovisno o jačini pećnice.
Izvadite iz pećnice pa biskvit premažite džemom dok je još vruć.
Umutite žumanjke sa šećerom i brašnom. U loncu zagrijte do vrenja mlijeko. U vrelo mlijeko ulijte smjesu sa žumanjcima pa kuhajte uz miješanje nekoliko minuta (kao puding). Kremu pokrijte prozirnom folijom pa ohladite.
Omekšali maslac posebno umutite pa spojite s ohlađenom kremom.
Vrhnje za šlag umutite posebno. Mikserom izradite mascarpone i šećer u prahu. Spojite sa šlagom.
Preko biskvita koji ste premazali džemom slažite žutu kremu. Iznad rasporedite bijelu kremu.
Jagode tanko narežite i rasporedite po bijeloj kremi.
Preljev za torte pripremite po uputama s vrećice i kratko prohladite.
Prelijte po kolaču.
Kolač ohladite barem sat vremena prije rezanja i posluživanja.