Pomiješajte razmrvljeni svježi kvasac, šećer i malo mlijeka i pustite kvasac da se aktivira.
U posebnoj zdjeli pomiješajte brašno, ostatak mlijeka, ulje i prstohvat soli, dodajte aktivirani kvasac i umijesite glatko tijesto. Ostavite ga na toplom da se digne pa ga ponovno premijesite.
Dignuto tijesto razvaljajte na pobrašnjenoj podlozi i izrežite na kvadratiće otprilike 12x12 cm.
U zdjelu stavite svježi sir, kiselo vrhnje, žumanjak, omekšali maslac i sol, dobro promiješajte i nadjenite kvadratiće tako da po otprilike žlicu stavite u sredinu svakog.
Vrhove kvadratića skupite u sredini, dobro stisnite i premjestite u lim za pečenje obložen papirom za pečenje.
Umutite žumanjak i mlijeko, premažite jastučiće i stavite peći u prethodno zagrijanu pećnicu na 180 stupnjeva otprilike 30 minuta dok ne porumene.