Kvasac pomiješajte s malo šećera i toplim mlijekom pa ostavite da se zapjeni. Nakon 10-ak minuta umijesite glatko tijesto od svih sastojaka.
Pustite na toplom pokriveno čistom krpom, neka se diže oko pola sata do 45 minuta.
Sada tijesto podijelite na 5 jednakih komada pa opet oblikujte loptice i ostavite da se dižu 15-ak minuta. Tako će vam biti lakše razvaljati ih.
Razvaljajte i premažite marmeladom ili pekmezom pa zarolajte i odmah stavite u lim obložen papirom za pečenje.
Što se tiče izbora marmelade ili pekmeza, bilo bi odlično da birate ono s manje šećera da se ne rastopi i ne izađe iz tijesta tijekom pečenja.
Pustite da se dižu 15-ak minuta (sad po želji premažite razmućenim žumanjkom) pa ubacite u pećnicu zagrijanu na 225 stupnjeva i pecite 20 minuta, pa prekrijte papirom za pečenje da ne dobiju pretamnu boju i nastavite peći još 20-ak minuta.
Ohladite i posipajte šećerom u prahu pa režite.