Kvasac pomiješajte s manjim dijelom šećera i toplim mlijekom. Pustite desetak minuta da se zapjeni.
Sve sastojke stavite u jednu duboku i veliku zdjelu, dodajte dignuti kvasac i zamijesite tijesto. Mijesite dok ne postane glatko, bez ikakvih grudica.
Prekrijte čistom kuhinjskom krpom i ostavite na toplom 30 do 40 minuta kako bi naraslo.
Nakon što je tijesto naraslo malo ga premijesite, podijelite na četiri dijela i oblikujte u lopte.
Premjestite na lim za pečenje obložen masnim papirom i zatim ponovno prekrijte i ostavite još 30-ak minuta da još malo narastu.
Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva. Počevši od sredine prema krajevima, pince zarežite na tri strane pa pustite da se dižu još 15-ak minuta, taman dok pećnica dosegne temperaturu za pečenje.
Pecite oko pola sata do 40 minuta.
Kratko ih izvadite iz pećnice pa premažite jajetom i posipajte šećerom.
Vratite u pećnicu da se speku do kraja, još 10-ak minuta.