U mlako mlijeko dodajte kvasac i šećer, pomiješajte te ostavite par minuta da se kvasac aktivira.
U posudu dodajte brašno, jogurt, sol, svinjsku mast i mješavinu s kvascem. Rukama zamijesite glatko tijesto.
Prekrijte posudu kuhinjskom krpom i ostavite tijesto na toplom mjestu dok se ne udvostruči.
Dignuto tijesto premijesite, prebacite na radnu površinu posipanu brašnom i razvaljajte u krug promjera oko 40cm.
Prebacite tijesto u posudu za pečenje ili lim obložen papirom za pečenje.
U posudi dobro izmiješajte svježi sir, kiselo vrhnje, kukuruznu krupicu, sol i jaja.
Nadjev rasporedite po sredini tijesta, presavinite rub tijesta preko nadjeva. Nadjev prelijte preljevom od pomiješanog kiselog vrhnja i jaja.
Stavite peći u prethodno zagrijanu pećnicu na 200 stupnjeva 20 minuta.
Koru pečene pere premažite svinjskom masti.
Ohlađenu narežite na kriške.