U brašno umiješajte kvasac, a potom izradite s mlijekom i uljem. Neka se pokriveno tijesto diže na toplom dva sata.
Na tavi popržite luk i mljeveno meso. Dodajte malo vode i začine. Kada je meso poprženo dodajte naribanu tikvicu. Ostavite da se nadjev hladi.
Tijesto prebacite na pobrašnjenu podlogu i dodajte još malo brašna kako vam se ne bi lijepilo. Napravite 5 kuglica. Svaku kuglicu stavite na pobrašnjenu podlogu i stanjite rukama najviše što ide. Potom valjkom dodatno stanjite kako biste napravili koru.
Koru stavite u tepsiju. Na koru stavite dio nadjeva. Slažite tako dok ne potrošite sve kore i nadjev. Premažite burek maslinovim ulje.
Stavite burek u zagrijanu pećnicu na 200° i pecite 25 minuta.
Kada je burek pečen ne vrh stavite tanjur i prekrenite. Pokrijte krpom kako bi omekšao. Poslužite nakon što je 5 minuta odstajao.