Pomiješajte toplu vodu i kvasac. Dodajte med. Promiješajte i ostaviti na toplom mjestu oko 10 minuta. Brašno prosijte i dodajte sol. Promiješajte.
Brašnu dodajte kvasac i sjedinite sve sastojke dok se ne formira tijesto. U drugu posudu dodajte oko 3 jušne žlice maslinovog ulja. Prebacite tijesto u drugu posudu.
Rukom izmijesite tijesto kako bi upilo ulje. Kuhačom dodatno obradite tijesto kako bi pogača bila prozračna i imala rupice.
Posudu poklopite ili prekrijte prozirnom folijom i stavite u hladnjak na 24 sata.
Tepsiju nauljite i istresite tijesto na nju. Rukama razvucite tijesto po tepsiji. Prekrijte tijesto kuhinjskom krpom i ostavite još 2-3 sata na sobnoj temperaturi.
Uključite pećnicu na 180°C. Tijesto nauljite i još ga prstima razvucite. Ukrasite dodacima po želji. Pecite oko 40 minuta.