Izradite cijela jaja te u njih dodajte, jedan po jedan, ostale sastojke osim soka od naranče.
Pecite 20 minuta na 180 stupnjeva.
Vrući biskvit namočite sa sokom od naranče.
U lončiću zagrijte vrhnje za šlag do vrenja, a zatim ga uklonite s vatre i prelijte u zdjelu preko čokolade za kuhanje.
Sjedinite smjesu.
Kada se ganche malo ohladi zalijte biskvit.
Stavite u hladnjak na 90 minuta.
Od ukupne količine soka odvojite otprilike 3/10 za izmješati puding.
Sok stavite kuhati sa šećerom, a kad prokuha, umiješajte puding i kuhajte dok se ne zgusne.
Prekrijte kremu prozirnom folijom i ohladite.
Izradite vrhnje za šlag, ali ne prečvrsto.
Dodajte otopljenu želatinu i žlicu po žlicu kreme s narančom i vanilijom.
Gotovu kremu premažite preko ganachea.
Ostavite tortu u hladnjaku na 30 minuta.
U manjem loncu pomiješajte bezbojni preljev za torte sa šećerom, a zatim ga prelijte sa sokom od naranče.
Stavite na vatru i zagrijavajte do vrenja. Skinite s vatre i nakon 20 sekundi stavite preljev na tortu.
Ukrasite po želji, na primjer s vrhnjem za šlag i trokutićima naranče.