Za izradu kora, sve suhe sastojke pomiješajte. Zatim dodajte kiselo vrhnje, jaja i otopljeni maslac. Zamjesite tijesto, i mijesite ga nekoliko minuta.
Tijesto podijelite na 10 jednakih dijelova.
Svaki dio prvo na stolnjaku razvaljajte valjkom (uz dodatak glatkog brašna), pa onda tijesto prebacite na masni papir dim. 38x42 i razvaljajte ga kako je velik papir.
Ja inače prvo razvaljam nekih 4-5 kora, upalim pećnicu na 170°C da se zagrije i onda pečem kore nekih 4-6 minuta ( ovisi o pećnici ),dok rub kore ne počne dobivati smeđu boju.
Kore pečem zajedno s masnim papirom, na okrenutom plehu. Kad je kora pečena, odmah dok je vruća, izravnam je daskom, i tako svaku koru.
Kad su kore pečene, onda kremu kuham, jer se krema nanosi vruća.
U veći lonac od cca 3l stavite pola mlijeka, maslac, šećer, kakao i čokoladu.
U plastičnu zdjelu (ili kakvu imate) stavite drugu polovicu mlijeka i u njega dodajte žlicu po žlicu brašna konstantno miješajući pjenjačom da ne bude grudica u mlijeku.
Kad se u loncu sve otopi, kad smjesa počne kuhati dodajte polako smjesu brašna i mlijeka koje ste pomiješali u plastičnoj posudi i stalno miješajte kremu dok se ne kuha.
Kuhate toliko dugo dok krema ne bude gusta kao kad kuhate puding, jer će se ona poslije početi stiskati sve više dok je budete nanosili na kore.
Na prvu koru nanesite 8-9 žlica kreme (ovisi koliko je gusta), na drugu koru žlicu manje, i onda na svaku narednu koru po 6 punih žlica kreme.
Zadnju koru kada stavite, pustite mađaricu 10 minuta da odmori, na nju stavite masni papir i onda je opteretite. Ja na nju stavim dasku i ostavim je preko noći u frižideru.
Drugi dan radim glazuru i režem je skalperom. Uglavnom, količinski, od ove mađarice s 11 kora dobijete oko 5.3 kg.