Razvaljajte lisnato tijesto - obje polovice te ih izbodite vilicom. Pecite na obrnutoj strani lima 15 minuta na 180 °C.
Drugu koru pecite na 90 stpnjeva 10 minuta - još ćete je dopeći jer na to ide smjesa za biskvit.
Bijelanjke istucite u čvrsti snijeg te postepeno dodajte šećer, jedan po jedan žumanjak, lagano ulijevajte ulje.
Pomiješajte u jednoj posudi mak, brašno i prašak za pecivo te ručno pažljivo umiješajte u smjesu bjelanjaka.
Biskvit prelijte preko pola pečenog lisnatog tijesta i pecite na istoj temperaturi još 20 minuta.
Brašno i gustin pomiješajte s malo mlijeka pa ukuhajte u ostatak mlijeka. U ohlađenu kremu dodajte izrađeni omekšali maslac sa šećerom.
Na ohlađeni biskvit stavite kremu , a na kremu drugu koru pečenog lisnatog tijesta. Ukrasite šećerom u prahu.