U velikoj zdjeli pjenasto umutite žumanjke sa šećerom.
Dodajte mlijeko, brašno, kakao i prašak za pecivo pa sjedinite smjesu. Dodajte ulje i još malo promiješajte.
U posebnoj zdjeli umutite bjelanjke u čvrst snijeg, a zatim ga postepeno dodajte u prvu zdjelu, lagano miješajući smjesu.
Pecite na 180 stupnjeva oko 20 minuta (kalup 26cm).
Pečenu koru natopite sa sokom od naranče.
Zagrijte vrhnje s čokoladom na laganoj vatri. Maknite s vatre i miješajte dok ne dobijete jednoličnu smjesu.
Čokoladnu kremu prelijte preko pečenog biskvita pa ostavite da se ohladi u hladnjaku nekoliko sati.
Puding sa šećerom pripremite prema uputama na pakiranju, ali umjesto vode koristite sok od naranče.
Dok se puding hladi, izradite slatko vrhnje dok ne dobije meke vrhove.
Pomiješajte ohlađeni puding s umućenim slatkim vrhnjem i sirnim namazom dok ne dobijete glatku smjesu.
Želatinu ostavite da nabubri prema uputstvima na pakiranju.
Zagrijte sok sa šećerom do vrenja pa uklonite s vatre i u tome otopite pripremljenu želatinu. Miješajte dok se želatina potpuno ne otopi.
Umjesto želatine možete koristiti i preljev za torte.
Malo ohladite pa prelijte preko torte.
Nakon što ste prelili tortu preljevom, stavite je u hladnjak na nekoliko sati ili preko noći da se dobro ohladi i stegne. To će omogućiti da se sve komponente torte dobro povežu i da preljev postane čvrst.
Prije posluživanja, tortu izvadite iz hladnjaka i ostavite na sobnoj temperaturi 10-15 minuta za najbolji okus i teksturu.