Odvojite bjelanjke od žumanjaka. Bjelanjke izradite u čvrst snijeg i odložite na kratko sa strane. Žumanjke pjenasto izmiksajte sa kristal šećerom.
Maslac i čokoladu otopite i ostavite da se ohladi dok ne postane mlako, pa dodajte izmiksanim žumanjcima sa šećerom. Izmiksajte. Pomiješajte brašno sa praškom za pecivo i dodajte smjesi. Kratko izmiksajte.
Na kraju dodajte i snijeg od bjelanjaka te sve dobro promiješajte sa pjenjačom. Biskvit izlijte u pleh dimenzija 24x34 obložen papiron za pečenje te pecite na 180°c oko 20 minuta. Pečeni biskvit ohladite.
Za ganache u zdjelu dodajte slatko vrhnje i čokoladu izrezanu na sitnije komadiće, stavite na štednjak da se zagrije do vrenja. Prelijte preko ohlađenog biskvita te kolač ostavite da se dobro ohladi, najbolje preko noći.