U zdjeli pomiješajte brašno, prašak za pecivo i sol. Dodajte maslac i mast, te prstima umiješajte u brašno dok se dobro ne sjedini.
Postupno dodajte mlijeko, uz stalno miješanje. Zatim lagano počnite mijesiti, dok smjesa ne formira mekano i glatko tijesto (dodajte još brašna ako vam je smjesa premokra).
Razvaljajte tijesto na debljinu od oko 0.5 cm i pomoću okruglog kalupa napravite krugove promjera 8-9 cm. (Umjesto korištenja kalupa, možete i odvojiti tijesto na otprilike 10 komada i oblikovati svaki komad u kuglu, te svaku kuglicu spljoštiti u palačinku debljine oko 0.5 cm.)
Prstom probušite rupu u svakom središtu, kako bi spriječili napuhavanje prilkom prženja.
U manjoj tavi zagrijte sloj od oko 2 cm ulja. Zagrijte tako da ulje zacvrči kada se doda tijesto. Pržite kruščiće u serijama dok ne porumene s obje strane, uz jedno okretanje.
Pržene kruščiće ocijedite na papirnatim ručnicima i još vruće pospite šećerom. Poslužite toplo.