Ogulite češnjak i izvadite mu jezgru. Sitno narežite, pospite prstohvatom soli i bočnom stranom noža temeljito zgnječite.
Pomiješajte mljeveni češnjak, peršin i maslac i promiješajte vilicom kako biste dobili kompaktnu smjesu začinjenog maslaca.
Pilećim prsima na dasci za rezanje prerežite sredinu, ali pazite da ne prerežete skroz do kraja. Otvorite prsa poput krila leptira, stavite između 2 lista prozirne folije i ravnom stranom bata za meso istucite od središta prema rubovima. Pazite da je meso debljine otprilike 1,5 cm, ali da nije pretanko. Također, pripazite da ne udarate prejako kako ne bi potrgali meso. Ponovite s preostalim pilećim prsima i začinite solju i paprom s obje strane.
Stavite razmućena jaja, brašno i krušne mrvice u 3 odvojene posude, a brašnu dodajte razmrvljenu kokošju kocku.
Stavite pileća prsa na komad plastične folije i sredinu nadjenite žlicom začinjenog maslaca. Provjerite ima li dovoljno plastične folije da piletinu čvrsto omotate u nekoliko slojeva. Počnite motati maslac i piletinu, uvlačeći bočne strane dok valjate. Nakon što dobijete uski pileći smotuljak, čvrsto ga uvaljajte u plastičnu foliju. Ponovite s ostalim prsima. Stavite smotanu piletinu u hladnjak na 50 do 60 minuta
Izvadite piletinu iz hladnjaka i pažljivo je razmotajte iz plastične folije.
Ohlađena prsa pažljivo uvaljajte u začinjeno brašno, dobro umočite u jaje i prekrijte krušnim mrvicama. Ponovite postupak još jednom s jajima i krušnim mrvicama, kako biste osigurali dobar premaz koji će spriječiti istjecanje maslaca.
U tavi zagrijte sloj od 2 cm suncokretovog ulja i pažljivo dodajte piletinu. Pecite 10 minuta sa svake strane pa izvadite iz ulja i ocijedite na kuhinjskom papiru.
Poslužite odmah, ukrašeno kriškama limuna i posuto peršinom.