Izmutite bjelanjke sa šećerom u čvrsti snijeg.
Žumanjke umutite s vodom, uljem, brašnom, kakaom i praškom za pecivo pa dodajte u snijeg od bjelanjaka.
Pecite u kalupu promjera 28 cm na 170 stupnjeva oko 15 minuta (ovisno o pećnici i njezinoj jačini, pa pripazite).
Napomena: Ja sam napravila dva biskvita i svaki prerezala na pola, ali mi je sin pojeo jednu pa su na slikama samo 3 kore :)
Skuhajte puding s gustinom i šećerom u mlijeku.
Ohladite.
U ohlađenu smjesu umutite maslac sobne temperature.
Podijelite kremu na dva dijela. U jedan dio dodajte otopljenu tamnu čokoladu, a u drugi dio otopljenu bijelu čokoladu.
Ugrijte slatko vrhnje do vrenja i prelijte ga preko čokolade, miješajući dok se čokolada u potpunosti ne otopi.
Kod slaganja torte možete biskvite namočiti i čokoladnim mlijekom po želji, ali su i bez toga dovoljno sočni.
Slažite redoslijedom - biskvit, krema s tamnom čokoladom, biskvit, krema sa bijelom čokoladom, biskvit, pa ganache.
(Na slici je torta bez ganachea, jer sam ju dekorirala swiss-om).