U posudi mikserom miješajte 4 bjelanjka postepeno dodavajući 66 g šećera. Izradite u čvrst snijeg pa u to kuhačom lagano umiješati 66 g maka, 1 veliku žlicu brašna i jednu čajnu žličicu praška za pecivo.
Dno pleha dimenzija 35x25 obložite papirom za pečenje i ravnomjerno rasporedite smjesu.
Stavite peći na prethodno zagrijanu pećnicu na 160°C. Kora je gotova kada gore lijepo porumeni - ja sam pekla oko 10 minuta, ali ovisi sve o jačini pečnice.
Kad je pečeno prebacite na drugi pleh, a kad se prohladi oprezno uklonite papir za pečenje.
Ponovite postupak još dva puta, trebaju biti tri kore - dakle, ovo je trećina sastojaka bila za prvu koru.
U žumanjke umiješajte malo mlijeka i gustin. Ostatak mlijeka stavite kuhati sa šećerom i burbon vanilin šećerom.
Kada zavri smanjite vatru do kraja, ulijte smjesu od žumanjaka i kuhajte dok se ne zgusne. Kada je gotovo kremu odmah istresite u drugu posudu i prekrijte prozirnom folijom pa ostavite da se ohladi.
U ohlađenu smjesu dodajte maslac sobne temperature i miješajte mikserom dok ne dobijete glatku smjesu.
Kremu rasporedite na 3 jednaka dijela pa mažite kore. Gore posipajte makom.