Ispecite lisnato tijesto (2 kore) na obrnutoj strani velikog pleha od pećnice.
Miksajte pjenasto žumanjke sa šećerom, dodajte bademe, čokoladu i na kraju oprezno umiješajte snijeg od bjelanjaka.
Pecite na plehu od pećnice prekrivenom papirom za pečenje na 180 stupnjeva 30 minuta. Ohladite.
Za kremu zakuhajte mlijeko, dodajte brašno i gustin razrijeđene sa cca 1 dl mlijeka. Obavezno brzo mješati da ne nastanu grudice.
Kada se ohladi, dodajte pjenasto izrađen maslac sa šećerom u prahu, vanilin šećerom i limunovom koricom.
Kolač slažite na način da na biskvit namažete s pola kreme i poklopite obrnutom stranom lisnatog (ona koja je bila donja dok se pekla jer je ravnija).
Okrenete, te namažete drugu stranu biskvita preostalom polovicom kreme i poklopite lisnatim. Eventualno možete malo obrezati biskvit ako su rubovi neravni.
Prije posluživanja dobro ohladite, posipajte šećerom u prahu ako želite (ja nisam) te režite oštrim nožem.