Stavite grijati pećnicu na 200 stupnjeva s uključenim ventilatorom ili na 220 stupnjeva ukoliko ne koristite ventilator.
Ukoliko koristite smrznuto lisnato tijesto, izvadite ga iz zamrzivača i ostavite da se malo odmrzne.
Sitno nasjeckajte luk i popržite ga na malo ulja dok ne postane proziran. Pripazite da luk ne zagori. Ostavite da se ohladi.
U velikoj posudi pomiješajte mlijeko, jaja, ohlađeni prženi luk. Dodajte malo soli i papra.
Lagano namastite 2 kalupa za muffine.
Koristeći okrugli kalup za kolačiće promjera 12 cm, izrežite krugove tijesta i nježno ih oblikujte u kalupima za muffine (dobit ćete otprilike 18 mini quicheva).
Podijelite špinat, razmrvljenu fetu, sir za topljenje i ribani tvrdi sir između pripremljenih košarica od tijesta i lagano prelijte smjesom jaja i mlijeka.
Stavite kalupe u prethodno zagrijanu pećnicu i pecite 18 minuta, ili dok nadjev ne postane zlatno smeđe boje.
Ostavite mini quicheve u kalupima 5 minuta da se malo ohlade, a zatim ih premjestite na rešetku kako bi se potpuno ohladili.