U zdjelu za miješanje dodajte maslac sobne temperature, šećer, jaja i sol.
Vilicom izgnječite i izmiješajte sastojke dok ne dobijete ujednačenu smjesu.
Prosijte brašno, kakao i prašak za pecivo te ih dodajte u smjesu.
Smjesu ponovno sjedinite vilicom tako da dobijete mrvičastu teksturu. Zatim rukama umijesite glatko tijesto koje se ne lijepi.
Podijelite tijesto na dva dijela, pri čemu jedan dio treba biti malo veći.
Oblikujte oba dijela tijesta u kuglu i zamotajte ih u prozirnu foliju.
Stavite veći dio tijesta u hladnjak - to će biti podloga za pitu. Manji dio stavite u zamrzivač - njega ćete iskoristiti za mrvičasti pokrivač pite.
Odvojite trećinu mlijeka i u njemu razmutite puding.
Ulijte preostalo mlijeko u lonac i zagrijavajte ga dok ne proključa.
Maknite lonac s vatre i polako ulijevajte razmućeni puding u tankom mlazu, neprestano miješajući žicom.
Vratite lonac na laganu vatru i kuhajte dok puding ne postane gust.
Maknite lonac s vatre i odmah dodajte maslac u vrući puding.
Miješajte žicom dok se maslac ne otopi.
Dodajte kokos i žlicom sve dobro promiješajte.
Dobivenu kremu prekrijte prozirnom folijom i ostavite da se malo ohladi.
Na papiru za pečenje razvaljajte tijesto iz hladnjaka na dimenzije lima za pečenje veličine 32x22 cm. Zajedno s papirom prenesite u lim.
Žlicom ravnomjerno rasporedite mlaku kremu preko tijesta.
Izvadite manji dio tijesta iz zamrzivača i naribajte ga ravnomjerno preko kreme. Prstima lagano utapkajte mrvičasto tijesto kako bi bolje prijanjalo uz kremu.
Stavite pitu u prethodno zagrijanu pećnicu na 180 stupnjeva i pecite oko 30 minuta.
Nakon pečenja, pustite pitu da se ohladi na sobnoj temperaturi. Zatim je stavite u hladnjak kako bi se potpuno ohladila i stisnula.
Kada se pita ohladi, narežite je na kockice i uživajte!