U velikoj posudi, zajedno otopite čokoladu i maslac.
Dodajte šećer, jaja, vaniliju, brašno, kakao i sol. Miješajte dok ne postane glatko. Dodajte čokoladne mrvice.
U srednju posudu, dodajte krem sir, šećer, jaje i vaniliju. Miksajte dok ne postane glatko i kremasto. Ako vam smjesa ispadne previše rijetka, premjestite je u hladnjak na 10-20 minuta.
Ulijte polovicu smjese za brownie u lim za pečenje veličine 23x23 cm.
Zatim na vrh ravnomjerno rasporedite smjesu s krem sirom.
Dodajte ostatak smjese za brownie na vrh punjenja od krem sira. Pomiješajte nožem kako bi stvorili mramorni efekt.
Posipajte malinama i preostalim čokoladnim mrvicama.
Pecite cheesecake brownie 35-45 minuta u pećnici koju ste prethodno zagrijali na 175 stupnjeva, ili dok čačkalica umetnuta u sredinu kolača ne izađe čista.
Izvadite iz pećnice i pustite da se prije rezanja ohladi najmanje 30 minuta.