Pileći ražnjići marinirani u jogurtu

Vrijeme pripremePriprema
5min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
15min
Ukupno vrijemeUkupno
20min
KompliciranostTežina
Cijena
Pileći ražnjići marinirani u jogurtu by Shutterstock Shutterstock

Sastojci

Broj porcija
3
500 gpilećeg filea
100 gjogurta
2 režnjačešnjaka, sitno nasjeckana
1 žličicakurkume
sol, papar

Priprema

1 Marinirajte

U velikoj zdjeli pomiješajte jogurt, sjeckani češnjak, kurkumu, sol i papar. Dodajte piletinu narezanu na jednake kocke i promiješajte da se prekrije. Pokrijte i marinirajte u hladnjaku najmanje 1 sat ili preko noći.


2 Nabodite na ražnjiće

Prethodno zagrijte vanjski roštilj ili tavu na srednjoj temperaturi. Piletinu stavite na ražnjiće.


3 Pecite

Pecite na roštilju oko 5 do 7 minuta sa svake strane, dok ne porumeni i ispeče se u sredini. Isto to vrijedi i za pečenje u tavi.

Index Recepti logo
Index Recepti
Stvarni recepti koje možete napraviti kod kuće. Testirani. Bez pjenica i posteljica, obećajemo.