Zagrijte pećnicu na 220 stupnjeva. Lim za pečenje obložite papirom za pečenje.
U manjoj posudi zagrijte vodu, maslac, sol i papar te ostavite da zakuha. Dodajte brašno i miješajte dok ne dobijete tijesto. Kuhajte još dvije minute kako biste prosušili tijesto.
Tijesto prebacite u drugu posudu i ostavite da se u potpunosti ohladi. Polako dodajte jedno po jedno jaje te miješajte dok se dobro ne sjedine.
Dodajte mozzarellu i peršin te dobro izmiješajte. Koristeći dvije žlice oblikujte tijesto u kuglice te ih slažite na pripremljeni lim za pečenje. Pazite da ostavljate razmak (otprilike 3,5 cm do 5 cm) između kuglica jer će one još malo rasti tijekom pečenja.
Kuglice pospite s malo parmezana te ih stavite peći prvih 10 minuta na 220 stupnjeva, a zatim još 20 do 25 minuta na 190 stupnjeva. Kuglice bi trebale dobiti lijepu zlatnu boju. Poslužite ih tople.
(po porciji)